کانون همیاری اجتماعی

کانون همیاری اجتماعی

 قبلا کانون همیاری اجتماعی وجود نداشت و زمان دوری هم نبوده همین ۵ سال قبل، خیلی کارها انجام می دادیم ولی نظم خاصی نداشت، اما حالا کانون هایی شکل گرفته از جنس خانوادگی، اداری، محله، مسجد، دوستان، روستا…..که شناسه گرفتند از انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی

حالا من با همراهی خانواده ام یک کانون همیاری اجتماعی خانوادگی از انجمن شناسه گرفتیم و کلیه کارهامون را در صورت نیاز با همراه شدنمان با هم انجام میدیم و اگر نیاز مالی هم داشتیم از تجمیع امتیاز کارتهای عضویتی که از بانک قرض الحسنه رسالت و بعد از عضویت در کانون خودمان؛ بوسیله پست به دستمون رسیده، تسهیلات قرض الحسنه می گیریم و نیاز مالی را حل می کنیم.

مهم ترین مسئله خانوده ام با تشکیل دادن این کانون حل شد یعنی رفت وآمد به جای خاصی، ما با جمع شدنمان و انجام راهنمایی توسط یکی از اعضای کانون بنام راهنما که با پلت فرم های مورد نیاز برای کار آشنایی بیشتری دارد مشکل اعضایی که نیاز به مبلغی پول دارند را حل می کنیم.

خلاصه اینکه ما که کلی راحت شدیم از مراجعه کردن به محل خاصی و در بعد به غیر از مسائلی که بدون پول حل میشه اگر یکی از اعضا هم نیاز مالی داشت با همراهی همدیگه و امتیازی که از قبل رو کارکرد حسابمون جمع شده به عضو نیازمند کانون خودمان با موبایلمون به صورت کاملاً الکترونیکی انتقال می دیم و همین می شود یک وام قرض الحسنه که نیاز مالیش هم رفع می کنه.

پیشخوان مجازی رسالت

راستی کانون همیاری اجتماعی تعریفش میشه این: تشکلی است که توسط جمعی از افرادی که به نحوی به هم وابسته اند یا همکارند و یا به هر طریق سنخیتی با هم دارند به‌‌صورتی خودجوش و مردمی شکل می‎‌گیرد.

  هدف از شکل‌‏‌گیری کانون های همیاری اجتماعی، انجام کارها و حل مسائل مشترک از طریق همراهی و استفاده از توان  جمعی آن ها (اعضای کانون) است.

کافیه ما هم تصمیم بگیریم یک کانون همیاری اجتماعی داشته باشیم

اطلاعات خودتان را برای مشاوره ارسال بفرمایید

تو الگوی تعالی اجتماعی رسالت تمام اعضا شاید اطلاع جامعی راجع به این نوع همیاری و قدرت آن نداشته باشند ولی داشتن یک کانون همیاری اجتماعی حالا فرقی نمی کند اعضای یک خانواده باشند یا کارکنان یک مدرسه و یا شرکت و یا هر جمع دیگری که شما مد نظرتان است، می تواند سبک بهتر زندگی را به همراه داشته باشد.

محوریت همین کانون‌‌های همیاری اجتماعی هستند، به‌‌ طوریکه سایر اعضای شبکه فعالیت می‌‌کنند تا این کانون‌‌ها شکل بگیرند و ارتقا یابند.

بنابراین نیاز شکل گرفتن کانون برای هر جایی احساس می شود و می تواند مفید واقع شود و فعالیت اعضای کانون برای همه حال خوب را به همراه داشته باشد.

مردم از تشکیل کانون‌‌های همیاری اجتماعی کارکردها (اهداف) مختلفی را دنبال می‌‏‌کنند.

جمعی از افراد در یک روستا، کانونی شکل می‏‌دهند تا برای روستایشان مفید واقع شوند؛ عده‏‌ای هم کانونی را شکل می‏‌دهند که خانواده‌‎ شان را دور هم جمع کنند؛ گروهی کانون دیگری شکل می‎‌دهند که همکاران سازمان خود را دور هم جمع کنند.

یا اعضای یک تیم فروش بیمه ای تصمیم می گیرند یک کانون بنام تیم خودشان داشته باشند و از این طریق نیز در صورت نیاز مسائل مالی را مفیدتر حل و فصل کنند.

شرط اصلی عضویت هر فرد در قالب الگوی تعالی اجتماعی رسالت و فعالیت در زمینه‌‌های مختلف آن، عضویت در یک کانون همیاری اجتماعی است.

بنابراین هر فرد با عضویت در کانون همیاری اجتماعی و با ورود به سامانه  www.mresalat.ir عضو می‎‌شود و در نتیجه از مزایای عضویت در این سامانه‌‌ها بهره‌‌مند می‌‌شود.

 کانون‌‌های همیاری اجتماعی بستری برای شکل‌‌گیری انواع دیگر هسته‌‌ها و کانون‌‌ها در الگوی تعالی اجتماعی رسالت هستند. مثلاً راهنما از میان اعضای کانون‌‌های همیاری اجتماعی، افرادی که علاقه و توانمندی فعالیت در کسب و کار دارند را استعداد یابی کرده و آنها را به شکل‌‎‌دادن یا عضویت در یک هسته کاروزندگی سوق می‌‌دهد.

بانک قرض الحسنه رسالت  مرآت ام بازار رسان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *